American Roulette Demo (Játssz Ingyen)

American Roulette

Software NetEnt
RTP   –
Vonalak  –
Bonus feature  –
Ingyen pörgetések  –
Variancia  –
Min. Tét  0.05€
Max.Tét  500€

American Roulette

A rulett az egyik legnépszerűbb kaszinó játék, ami emberek millióit csábítja el, társadalmi háttértől függetlenül. Leginkább a szórakozás és a nyerés lehetősége oly megkapó ebben a játékban. Az online kaszinókban található rulett szabályai teljes mértékben megegyeznek az igazi kaszinók rulett szabályaival.

Egyszerű tétek:

Piros/fekete – Választhatja a piros vagy fekete számokat, a kifizetés pedig 1:1-hez.
Páros/páratlan – Fogadhat a páros vagy a páratlan számokra, a kifizetés 1:1-hez..
Kis/nagy számok – Rakhat tétet a számokra 1-18-ig vagy 19-36-ig, a kifizetés ebben az esetben is 1:1-hez..
Ezeket a tét lehetőségeket az asztal külső balkezes részén láthatja, ezek közül bármelyiket is választja, azzal a számok felét fogja lefedni.

Összetett tétek:

Tucatok – Három tucat közül választhat; számok 1-12-ig, 13-24-ig és 25-36-ig. A kifizetés 2:1-hez.
Oszlopok – Három oszlop közül választhat, mindegyikben 12 szám található. A kifizetés itt is 2:1-hez.
Sixline – Ha zsetonjait a két sorban fekvő három számot elválasztó vonal végére helyezi, akkor ezzel hat számot tud lefedni, a kifizetés pedig 5:1-hez lesz.
Első négy/öt – Az európai változatban fogadhat az első négy számra: 0, 1, 2, 3, az amerikai verzió esetében pedig: 0, 00, 1, 2 és 3-ra. A nyereség 8:1-hez az előbbi esetében és 6:1-hez az utóbbinál.
Corner (négy szám) – Amikor a zsetonjait a választott négy számot összekötő pontra helyezi, például 1, 2, 4 és 5. A nyeremény 8:1-hez.
Street (három szám) – Megjátszhat három számot is, ha az egy sorban lévő számok végére helyezi a tétjét, például 7, 8, 9. A kifizetés pedig 11:1-hez.
Split (két szám) – Ha két számra szeretne fogadni, csak helyezze tétjét a két számot elválasztó vonalra, mint például 8 és 11 vagy 8 és 9. A kifizetés 17:1-hez.
Straight-up (egy szám) – Egy szám esetében csak helyezze tétjét a választott számra, nyerés esetén a legmagasabb szorzóval lesz gazdagabb, azaz 35:1-hez kifizetéssel.