Blackjack Oldalak & Blackjack Stratégiák

Bátran állíthatjuk, hogy az Élő Blackjack egyike a legkedveltebb kaszinó játékoknak. A világszerte nagy népszerűségnek örvendő asztali játék szabályait bárki könnyedén elsajátíthatja, a játékban a cél ugyanis nem más, mint elérni, hogy a lapjaid összértéke minél közelebb kerüljön a 21-hez, de ne haladja meg azt. Ez azonban önmagában még nem elég a győzelemhez, egy további kritérium ugyanis, hogy a kártyáid összértéke legyen magasabb az osztó lapjainak értékénél, mindezt anélkül, hogy besokallnál (tehát túllépnéd a huszonegyet). Azonban mielőtt még belevágnál a játékba, érdemes megismerkedni a szabályokkal!

Blackjack Stratégia és Segédlet

Lévén, hogy a blackjack egyike a legnépszerűbb játékoknak, egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia. Hogy ezt megkönnyítsük, ebben az útmutatóban szeretnénk segítséget nyújtani a kezdő játékosoknak a játék megértéshez. Ezen túlmenően azonban bízunk benne, hogy a
kalauz elolvasásával a tapasztaltabb játékosok is néhány értékes tipphez juthatnak, melyek birtokában még hatékonyabban tudnak majd játszani. Olvass hát figyelmesen, hisz az általunk bemutatott Élő Blackjack stratégia elsajátításával bármely kezdő játékos percek alatt
profivá avanzsálhat.

Mikor célszerű új kártyát kérni vagy megállni? Vajon hogyan emeli a Bet Behind az online blackjack játékot egy magasabb szintre? Olvass tovább, és megleled a válaszokat!

A blackjack játékban az alapvető cél az, hogy a kezedben lévő kártyák összértéke elérje a 21-et, vagy legyen minél közelebb ahhoz, azonban semmiképp se lépje túl ezt a számot. A második lépés az, hogy a kezedben lévő kártyák értéke legyen nagyobb az osztó lapjainak értékénél.

Ezen alapvető cél szem előtt tartásával lássuk hát a blackjack alap stratégiáját. A blackjack játékot az 52 lapos kártyapaklival játsszák, dzsókerek nélkül. Az élő blackjack játék minden osztása kezdetén a játékos és az osztó is 2-2 lapot kapnak. Az online játékban a játékosok mindkét kártyájukat láthatják (tehát azok színnel felfelé kerülnek leosztásra), valamint az osztó egyik kártyájára is rálátásuk van.

A játékos ezek után lehetőséget kap a lapkérésre (hit). Amennyiben azonban úgy ítéli meg, hogy megfelelő lapjai vannak a játék megnyerésére, megállhat (stand). Ezek után összeszámolják a pontokat, és kiderül, hogy a játékos nyert-e vagy sem. A lapok értékével szintén fontos tisztában lenni. A számozott lapok értéke, 2-től 10-ig, a kártyán lévő szám, míg a bubi, a dáma és a király értéke egyaránt 10 pont. A blackjack játékban az ász igen különleges, hisz értéke 1 és 11 is lehet, attól függően, hogy az adott helyzetben melyik az előnyösebb.

A blacjack kifejezés a játékban arra használatos, amikor a játékos kártyáinak (vagy az osztó első két lapjának) összértéke pontosan 21. Ez a játékban a legértékesebb leosztás, mely csak úgy érhető el, amennyiben egy ász és valamely 10 pontot érő kártya kerül a kezedbe. Ezek voltak tehát a blackjack alapvető szabályai, melyek ismerete elengedhetetlen a játékhoz. Amennyiben azonban a komolyabb blackjack stratégiákat is szeretnéd elsajátítani, úgy az útmutató elkövetkezendő részeit is érdemes átolvasnod.

Blackjack – Hit és Stand

Az Élő Blackjack játék folyamán az egyik legfontosabb döntés, amelyet meg kell hoznod, az hogy kérsz-e új kártyát (hit), vagy megállasz (stand). E két lépés megfelelő használata ugyanis elengedhetetlen eleme a győzelemnek.

Az osztó nagy valószínűséggel élni fog a lapkérés lehetőségével minden olyan leosztásnál, amikor a lapjainak értéke 16 vagy annál alacsonyabb. Amennyiben tehát a kezedben lévő lapok összértéke 17 vagy annál kevesebb, a nyerési esélyeid igen alacsonyak, hacsak el nem éred, hogy az osztó besokalljon (tehát a lapjainak összértéke meghaladja a 21-et).

Blackjack – Duplázz és nyerj!
Ahhoz, hogy az alapjáték még izgalmasabb legyen, a Blackjackben fellelhető az úgynevezett Doubling Down funkció. Ebben a funkcióban bármikor megduplázhatod a tétedet. Légy azonban óvatos, hisz ha mindezt rosszkor teszed, sokat veszíthetsz rajta!

A játékosok általában megérzik, hogy a játék folyamán mikor jön el a duplázás ideje, ha azonban még nem bízol annyira a megérzéseidben, kezdetnek javasoljuk, hogy erre akkor keríts sort, ha a két kezdő lapod összértéke 11. Ez a blackjack stratégia a matematikai valószínűség számításon alapszik. Annak az esélye ugyanis, hogy egy tízes vagy egy ’figurás’ lap (bubi, dáma, király) landoljon a kezedben nagyobb, mint annak a valószínűsége, hogy bármely más kártya kerül leosztásra.

Legjobb online blackjack kaszinók 2023-ban

UNIBET ONLINE KASZINÓ

ᐅ Legjobb Online Kaszinó
ᐅ Összes játék: 1200+
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Hüségprogram, VIP program
ᐅ Minden hétfon 50 ingyenes pörgetés
ᐅ Kaszinó akár menet közben is az Unibet alkalmazással
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 60.000Ft + 60 Ingyenes pörgetések

CASINIA ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 800+
ᐅ Hüségprogram, VIP program
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Támogatás: Live Chat, Phone
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 150.000Ft + 200 Ingyenes pörgetések

PLAYAMO ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 900+
ᐅ Változatos, izgalmas játékok
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ 24 órás ügyfélszolgálat
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 105.000Ft + 150 Ingyenes pörgetések

CADABRUS ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 800+
ᐅ Az egyik legjobb magyarítás a piacon
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ 2Gyors és áttekinthető regisztráció
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Választható üdvözlőbónusz
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 150.000Ft + 200 Ingyenes pörgetések

Blackjack – Oszd meg!

A blackjackben a játékosoknak lehetőségük van a lapjaik megosztására, mely lépéssel akkor élhetnek, amennyiben egy leosztás alkalmával két ugyanolyan lapot kapnak kézhez. Ha két ászt, két tízest, két királyt, két hetest vagy bármely más kártyából kettőt kapnak kézhez, megoszthatják lapjaikat (split), ezáltal két ’kezet’ hozva létre.

Azt illetően, hogy mikor érdemes megosztani a kártyákat, célszerű a tapasztaltabb játékosok tanácsait megfogadni. Vannak olyan helyzetek, amikor egyértelműen jól jön a kártyák megosztása, mint például amikor két ászt kapsz kézhez, ám a legtöbb helyzet nem ennyire egyértelmű.

Az előbbi példában ugyanis nagyobb az esélye annak, hogy tízesek vagy más ’figurás’ kártyák maradnak a pakliban, mint bármi másnak, így a megosztással megnövelheted a blackjack esélyét. Ezzel szemben vegyük példának okáért azt a helyzetet, amikor két bubi van a kezedben. A lapok összértéke így 20, ebben a helyzetben pedig a szakértők inkább a megállás (stand) mellett teszik le a voksukat. Hogy miért? Nos, ebben a szituációban már alapból egy igen magas érték van a kezedben, a valószínűség számítás alapján pedig jó eséllyel csak gyengébb lapokkal folytathatnád tovább egy megosztás után. Természetesen az itt bemutatott példák nem örökérvényű igazságok, elképzelhetők ugyanis olyan helyzetek, amikor a fent leírtak megdőlnek. Amint azonban azt már említettük, a valószínűség számítás az, ami a blackjack stratégia kulcseleme.

Mi a különbség a puha és a kemény között?
A legtöbb oldal alapvetőnek tekinti, hogy a blackjack játékos tisztában van a ’puha’ és a ’kemény’ kifejezésekkel, ezek jelentése azonban nem mindig világos egy kezdő játékos számára. Lássuk hát, hogy valójában mit is jelent ez a két fogalom! A kifejezések megértésben kulcsszerepet játszik az ász. Amennyiben egy ász és egy hatos kerül leosztásra, puha kezed van, a lapok összértéke ugyanis 17 és 7 is lehet.
Ezzel szemben egy olyan leosztásnál, melyben egy tízes és egy hetes van, kemény kezed van. Ez azt jelenti, hogy a leosztás rugalmatlan, a lapok összértéke tehát nem változtatható meg. Bár a kifejezések nevei magukért beszélnek, mégis fontos tisztában lenni a pontos jelentésükkel.

Légy tisztában a következő blackjack lépéseddel!

Az olyan alapfogalmak elsajátítása, mint a hit vagy a stand, elengedhetetlen a játékhoz, azonban önmagában még nem elég ahhoz, hogy sikeresek is legyünk. A kulcs abban van, hogy hogyan és mikor élünk ezekkel a lépésekkel. Ne feledd, hogy a cél a 21, vagy egy ahhoz minél közelebb eső érték elérése. Ennek fényében pedig nem célszerű új lapot kérni, amennyiben a kártyáid összértéke eléri a 20-at.

A pakliban maradt 50 kártyával, melyek közül négy akár ász is lehet, annak az esélye, hogy egy ászt húzz ki 12,5:1. Nem állítjuk, hogy lehetetlenség kihúzni egy ászt, de az bizonyos, hogy nem túl nagy a valószínűsége ennek.

Ez az elv más helyzetekre is igaz. Amennyiben a játékos számára egy hármas és egy kettes került leosztásra, úgy a lapok összértéke 5. Ekkor pedig célszerű élni a lapkérés lehetőségével ahhoz, hogy még lehessen esélyed a győzelemre. Az itt bemutatott stratégiák csupán alapvető tanácsok a kezdő játékosok számára, természetesen számos más haladóbb stratégiát is fontos szem előtt tartani.

A tapasztaltabb játékosok mindig azt tanácsolják, hogy 17-nél érdemes megállni, hisz annak az esélye, hogy négyest vagy kisebb értékű kártyák kapsz, meglehetősen alacsony. Ezen túlmenően számos más jó tanácsot is érdemes megfogadni, melyeket mi is összegyűjtöttünk neked a stabil játék felépítéséről szóló útmutatónkban.

Légy tisztában a következő blackjack lépéseddel!

Már kiválóan elsajátítottad az alap blackjack szabályait és az elengedhetetlen stratégiákat? Akkor itt az ideje magasabb szinten űzni a játékot, és kipróbálni magadat az Élő Blackjack játszmáiban! Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, először be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba, vagy ha még nem rendelkezel ilyennel, úgy készítened kell egy új regisztrációt. Ezután irány a blackjack asztal! Amennyiben van szabad szék, rögtön beléphetsz és el is kezdhetsz játszani. Ha azonban minden hely foglalt, úgy a következő üzenet fog felvillanni: „Minden szék foglalt, de bármely játékos mögött tehetsz tétet” (’All seats are occupied but you can place a bet behind any player’).

Ezáltal pedig meg is ismerkedhetsz a Blackjack Bet Behind játékkal. Ez a játék kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy egy másik játékos leosztására tétet emelve a háttérből vehess
részt a játékban mindaddig, míg fel nem szabadul egy hely az asztalnál.

Bet Behind – Milyen előnyökkel jár?
ᐅ A háttérben megteheted a fogadásodat, míg a fő asztal körül lévő 7 szék egyike fel nem szabadul, így végig részt vehetsz a játékban.
ᐅ Akkor is tehetsz tétet a háttérben, ha már a fő asztalnál ülve játszol.
ᐅ A Bet Behind funkció alacsonyabb téteket kínál, így a kezdő játékosok is könnyedén csatlakozhatnak a játékhoz anélkül, hogy nagyot kockáztatnának

UNIBET: Legjobb Online Kaszinó

Ha valaha játszottál már Élő Blackjacket egy valódi kaszinóban, akkor az Unibet Élő Online Kaszinó szobáit neked találták ki! Vitathatatlan, hogy az élő, személyes játék élményét és izgalmait meglehetősen nehéz leutánozni, ennek ellenére az élő online kaszinó játékai igen közel járnak hozzá.

Az akciók valódi időben, a nap 24 órájában játszódnak, az osztóval pedig bármikor kapcsolatba léphetsz, amennyiben professzionálisan, a játék menetének megzavarása nélkül teszed ezt. Minden kártyaforduló olyan valóságos, amennyire ez az online térben lehetséges, így amennyiben mindig is szeretted volna átélni Las Vegas, London vagy Makaó kaszinóinak atmoszféráját, akkor itt a helyed! Az Unibet Kaszinó kínálatában természetesen Élő Rulettet is találsz, melynek egy külön, az Élő Rulettről szóló útmutatót szenteltünk.

Blackjack – Hogyan kerüld el a hibákat?

Amint azt már korábban is javasoltuk, érdemes tisztában lenni azzal, hogy mikor kérjünk lapot, vagy éppen mikor álljunk meg. Amikor az osztó egy gyengébb kártyát tesz le, a kezedben pedig egy 12 vagy annál nagyobb összértékű kemény leosztás van, érdemes megállni. Természetesen a döntés a te kezedben van, kifizetődő lehet azonban az alapvető blackjack stratégiákra hallgatni.
Csatlakozz az Élő Blackjack asztalának nagyszerű osztóihoz és próbálj szerencsét még ma!

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

100% AKÁR 60.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 105.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 150.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

TOP FOGADÁSI OLDALAK

foci fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz

BET365 BÓNUSZ

100% AKÁR 15.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

22BET BÓNUSZ

100% AKÁR 35.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

CAMPOBET BÓNUSZ

120% AKÁR 50.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

RABONA BÓNUSZ

120% AKÁR 35.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

UNIBET BÓNUSZ

100% AKÁR 20.000FT!

T&Cs apply, 18+

SPORTOK

SPORTFOGADÁS BÓNUSZ

 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Bet365 Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Unibet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Campobet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  22bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  18bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Betinia Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Rabona Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Zulabet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  20Bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Librabet Bónuszkód
  EXKLUZÍV