Book of Dead Demo (Játssz Ingyen)

Book of Dead

SoftwarePlay’n GO
RTP  94,25
Vonalak 10
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia HIGH
Min. Tét 10€
Max.Tét 100€

Book of Dead Demo

A Play’n GO által fejlesztett Book of Dead nyerőgép az online kaszinó egyik legkedveltebb játéka. Csatlakozz Rich Wilde-hoz és élj át hihetetlen kalandokat, ismerd meg a történelem rejtélyeit, valamint a hieroglifákat, illetve nyerj betekintést a Halottak könyvébe.

A Book of Dead játék legfőbb kérdése, hogy kimered-e nyitni a halottak ősi, mágikus könyvét. Ez a hihetetlen izgalmakkal kecsegtető nyerőgép egyenesen az ókori Egyiptomba repít vissza, méghozzá Rich Wilde oldalán, aki az online kaszinó játékok legfőbb kalandora: az Aztec Idols és a Pearls of India nyerőgépek kipróbálói már jól ismerhetik a nevét.

Book of Dead – A nyerőgép tulajdonságai

A 96%-os kifizetési rátájú Book of Dead nyerőgép öt tárcsával, tárcsánként három sorral, valamint összesen 10 nyerősorral rendelkezik. A játék felépítése meglehetősen egyszerű: a 10-től az ászig terjedő kártya szimbólumok kisebb nyereményeket, míg a többi szimbólum, mint például Anubisz vagy Ozirisz nagyobb nyereményeket jelentenek. A legértékesebb azonban a Rich Wilde szimbólum, ha egy sorban 5 ilyen szimbólum található, az nem kevesebb, mint 5000 érme nyereményt jelent! A wild és a scatter szimbólum egy és ugyanaz az ikon: egy könyv, amely a Book of Dead játék összes szimbólumát helyettesítheti. Sőt, ha legalább hármat összegyűjtesz belőlük, 200 érme bónusz nyeremény üti a markodat!

A valódi bónusz azonban nem ez, hanem az ingyenes játék funkció, amelynek elindításához 3 vagy több scatter szimbólumot, azaz könyvet kell összegyűjtened. Cserébe 10 ingyenes pörgetés és egy véletlenszerűen kiválasztott speciális szimbólum lehet a tiéd! A szimbólum kiválasztására az ingyenes pörgetés megkezdése előtt kerül sor. Természetesen, minél jobb a kiválasztott szimbólum, annál nagyobb esélyed van az óriási nyeremény bezsebelésére. Valahányszor a kiválasztott szimbólum megjelenik, minden más szimbólumot felvált az adott tárcsán. A legfontosabb dolog pedig még csak most következik: a győzelemhez nem kell, hogy a szimbólumok egymás mellett legyenek!

A Book of Dead nyerőgép csak rád vár: próbáld ki még ma!