Gonzo’s Quest Demo (Játssz Ingyen)

Gonzo’s Quest

SoftwareNetEnt
RTP  95,97
Vonalak 10
Bonus feature –
Ingyen pörgetések Igen
Variancia HIGH
Min. Tét 20€
Max.Tét 100€

Gonzo’s Quest Demo

A Gonzo’s Quest videonyerőgép bemutatása! A Gonzo’s Quest egy rendkívül izgalmas videonyerőgép, amely az ősi romok és megszámlálhatatlan kincsek világába repíti el a játékosokat. A játék fejlesztője a NetEnt, amely az 1996-os alapítása óta vezető pozícióra tett szert a szerencsejáték-ágazatban. A NetEnt jól ismert színvonala ezen a videonyerőgépen is könnyen észrevehető, hiszen a Gonzo’s Questet is a pompás színek, a kifogástalan animációk és a valósághű hanghatások jellemzik, amelyeknek hála a játékosok valóban kincskeresőnek érezhetik magukat a vad dzsungel szívében.

Az ősi romok között játszódó videonyerőgép 6 tárcsáján tárcsánként maximálisan 7 szimbólum jelenhet meg, amelyek  117 649 különböző Megaways™ nyerési módot jelenthetnek. Ezek a szimbólumok ősi maja jelképeket ábrázolnak, a drágakövekkel díszített maszkoktól kezdve egészen az istenségek képmásáig. A parancssáv a játék képernyőjének alsó részén található. A bal oldalon állítható be a tét mérete és tekinthető meg a nyereménytáblázat, valamint a játék leírása, míg a jobb oldalon indíthatók el a pörgetések. A Gonzo’s Quest játék minimális tétje 0,01 euró, míg a maximális tét 20 euró.

A Gonzo’s Quest videonyerőgép működése

A játék elindításához csak tedd meg a tétet, és pörgesd meg a tárcsákat. A nyerőgép automatikus játékmóddal is rendelkezik: kiválaszthatod a pörgetések számát 50 és 2000 között, így nincs más dolgod az elindítást követően, mint számolni a nyereményeket.

A videonyerőgép különleges funkciója az Avalanche™, azaz a lavina. Ekkor a szimbólumok nem pörögnek, hanem a helyükre hullanak a tárcsákon. A nyerő kombinációkban résztvevő szimbólumok felrobbannak vagy eltűnnek, így helyet hagyva egy második Avalanche™ szimbólumlavinának a nagyobb nyeremény elérése érdekében. Ez a funkció addig folytatódik, amíg nyerő szimbólumok landolnak a képernyőn.

A nyerő kombinációk aktiválják az Avalanche™ szorzót, amely a pörgetés során történő minden nyerő kombináció nyereményét növeli, ameddig el nem éri a maximális szorzóértéket (X1, X2, X3 és X5). A pörgetés végén az Avalanche™ szorzó visszaáll az eredeti értékre.

Egy másik fontos funkció a Földrengés. Ekkor a nyerőgép véletlenszerűen elkezd rázkódni, és az összes alacsony értékkel rendelkező szimbólum megsemmisük, hogy nagyobb értékű szimbólumok vegyék át a helyüket a következő pörgetéskor.

A Gonzo’s Quest speciális szimbólumai

A Gonzo’s Quest videonyerőgép két speciális szimbólummal rendelkezik.
Az első speciális szimbólum a Törhetetlen Wild szimbólum. Ezek nem törnek szét, ha nyerő kombináció részét képezik. Egyszerre maximum kettő lehet a tárcsákon. Az első az első három tárcsán jelenhet meg, a második pedig a második három tárcsán. A Törhetetlen Wild szimbólumok a fizető szimbólumokat és a Szabadesés szimbólumokat is helyettesíthetik.

A második speciális szimbólum a Szabadesés szimbólum. Ezek a Szabadesés funkciót aktiválják olyan nyerő kombinációkkal, amelyekben legalább három Szabadesés szimbólum szerepel, vagy két Szabadesés szimbólum és egy Törhetetlen Wild. A nyerő kombinációban résztvevő szimbólumok 3 ingyenes játékot adnak. A Szabadesés során az Avalanche™ szorzó a következőképpen növekszik: X3, X6, X9 és X15. A funkció során további ingyenes játékok nyerhetők, az egy nyerő kombinációban megjelenő 3 Szabadesés szimbólum 9 ingyenes játékot ad, és a kombinációban megjelenő minden további Szabadesés szimbólum 3 extra ingyenes játékot jelent.

Játssz a Gonzo’s Quest videonyerőgéppel

A Gonzo’s Quest videonyerőgép VAJ-értéke („Vissza a játékoshoz”) 98,1%.
A játék ingyenes kipróbálásához csak kattints a „Játék pénz mód” lehetőségre a webhelyen.

A legjobb játékélmény érdekében a videonyerőgép legújabb verziójának használata javasolt. Tartsd szem előtt, hogy üzemzavar vagy hiba esetén minden játék és nyeremény érvénytelen.