foci fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz

Maze of Osiris Demo (Játssz Ingyen)

Maze of Osiris

SoftwareRelax Gaming
RTP  96,15
Vonalak 40
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia MED-HIGH
Min. Tét 0.01€
Max.Tét 100€

Maze of Osiris

Egyiptom híres a piramisairól és elrejtett kincseiről, nem is csoda, hogy a Relax Gaming új online kaszinó játéka egy piramis belsejében játszódik. A Maze of Osiris online nyerőgép egy izgalmas kalandra hívja játékosait: lépj be a csodálatos kincseket rejtő bonyolult labirintusba és vidd haza a hatalmas nyeremények egyikét!

 

Maze of Osiris online nyerőgép – A játék működése, bónuszok

Az online kaszinó játék során a megtehető tét széles skálán mozog: a legkisebb tét 0.40$, a maximális tét pedig 80$. A játék során a szimbólumok és karakterek 5 tárcsán 6 sorban helyezkednek el, a nyerőgép összesen 10 nyerővonallal rendelkezik.

A játékban a misztikus szimbólum – a kaszkád tárcsák segítségével – minden pörgetés után felfedi, hogy milyen azonos értékű szimbólumokat rejt, ezzel is növelve a nyerési esélyeidet. A nyerőgép során ókori egyiptomi istenekkel és ókori szimbólumokkal találkozhatsz. A kisértékű szimbólumok a színes drágakövek, a legértékesebb szimbólum pedig a Wild szimbólum, a szkarabeusz.

A nyerőgép számos bónusz funkciót is tartalmaz. Gyűjts 3 vagy több Scatter szimbólumot – izzó ékszert – és aktiváld a bónusz játékot! Lépj be a labirintusba és keresd meg a csodálatos kincseket! A labirintusban Osiris kincses termét kell megtalálnod, de vigyázz, a múmia tudja, hogy bent vagy és téged keres!

A játék egyes bónusz funkcióiról, a játékszabályokról, valamint a szimbólumokért járó kifizetésekről a nyerőgép nyereménytáblájában és a segítség fül alatt olvashatsz bővebben, javasoljuk ezek áttanulmányozását!

A játékhoz először jelentkezz be Unibet felhasználói fiókodba, vagy amennyiben még nem vagy tag, regisztrálj az Unibet oldalára. Ezek után tölts pénzt az egyenlegedre, tedd meg a tétet, és az indítógombra kattintva hozd pörgésbe a tárcsákat. Az Unibetnél arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a játékot minden kockázat nélkül kipróbálhasd. Ehhez válaszd a játékpénz módot, és ismerkedj meg a játék működésével, még mielőtt élesben pörgetnél!

Maze of Osiris kaszinó játék – Próbáld ki az Unibet Alkalmazást!

Töltsd le az Unibet Kaszinó Applikációját és játssz kedvenc játékaiddal bárhol és bármikor! Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon vagy tablet, és máris pörgetheted az online nyerőgépek szerencsehozó tárcsáit. Sőt mi több, az alkalmazással hozzáférhetsz a teljes felhasználói fiókodhoz, begyűjtheted a nyereményeket, pénzt fizethetsz be a számládra, illetve különböző versenyeken is indulhatsz, mindezt Unibet Kaszinó jóvoltából!

Jó játékot és sok szerencsét kíván az Unibet csapata!