Queen Of Alexandria Wowpot Demo (Játssz Ingyen)

Queen Of Alexandria

SoftwareRelax Gaming
RTP  92,05
Vonalak 10
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia MED-HIGH
Min. Tét 0.01€
Max.Tét 200€

Queen Of Alexandria Wowpot

Utazz el az ókori egyiptomi birodalomba, és zsebeld be a Queen of Alexandria Wowpot online nyerőgép nagyszerű nyereményeit! A Neon Valley Studios által fejlesztett online kaszinó játék pörgős játékmenetei alatt maga Kleopátra társul majd hozzád, az 5 tárcsának és 3 sornak köszönhetően pedig 10 nyerővonal mentén gyűjtheted be a kifizetéseket. A játékmező mögött fenséges piramisok látványa húzódik, a tárcsákon pergő értékesebbnél értékesebb nyeremények látványa pedig még ennél is lenyűgözőbb!

 

Fedezd fel a nyerőgép kincsekkel teli piramisait!

Az online kaszinó játék legkisebb tétje 10 penny, a maximálisan megtehető tétösszeg pedig 200 font. A Queen of Alexandria online nyerőgép téttípusai között így valamennyi játékos megtalálja a számára ideálisat. A nyerővonalak mind a két irányból kifizetésre kerülnek, így a nyerőkombinációk tejesítésének esélye megduplázódik. A győzelemhez 3 vagy több ugyanolyan szimbólum szükséges, ekkor fergeteges kifizetésekhez juthatsz hozzá.

A nyerőgép szimbólumai az ókori egyiptomi világot idézik, így az értékes kristályokon túl szerencsés 7-eseket és arany macskákat is találhatsz.

Queen of Alexandria: Wowpot! – Az online játék bónuszai, funkciók

A Queen of Alexandria online nyerőgépben Kleopátra a Kiterjedő Wild szimbólum, mely teljes egészében beterítheti az a tárcsát, amin landol. A Wild ikon valamennyi szimbólumot helyettesíteni képes, ezen túlmenően pedig akár 3 újrapörgetéssel is jutalmazhat.

A kis gyémánt ikonok progresszív trigger szimbólumok, amelyek bármely szimbólum felett megjelenhetnek, a Wildok kivételével. A progresszív szimbólumok a landolás után begyűjtésre kerülnek, és egy pörgetéshez juttathatnak a progresszív keréken. A kereket megpörgetve a négy jackpot egyikét zsebelheted be, melyek összege 10, 100, 50.000 vagy akár 2 millió font is lehet!

Queen of Alexandria: Wowpot! nyerőgép – Próbáld ki még ma!

Ez a lenyűgöző kaszinó játék kiváló grafikákkal vár, melyek percek alatt autentikus hangulatot teremtenek otthonodba. A Wowpot hatalmas pénznyereményének lehetősége teszi a játékot igazán fergetegessé, a kétirányú nyerővonalak pedig nagy különlegességnek számítanak! Sőt, az online nyerőgép valamennyi eszközzel kompatibilis, így laptopodon, tableteden és okostelefonodon egyaránt elérheted.