Rulett Oldalak & Rulett Stratégiák

A rulett játék általunk ismert formáját több mint 200 éve játsszák a lelkes játékosok. Az ikonikus játék Párizsból származik, eredetére pedig a neve is utal, hisz a Roulette franciául ’kis kereket’ jelent. A Blackjackkel karöltve az Élő Rulett kétségkívül egyike az online kaszinó legnépszerűbb játékainak. Új vagy még az online rulett világában? Egy percig sem kell aggódnod, ebben a cikkben ugyanis összegyűjtöttünk minden olyan létfontosságú információt, melyek birtokában biztonságban érezheted majd magadat a rulett asztal mögött ülve.

Rulett – Így vágj bele!

Ha korábban még sohasem láttál rulettasztalt, akkor elsőre talán egy kissé ijesztőnek tűnhet. Amint azonban jobban szemügyre veszed az asztal felépítését, és elolvasod a rulettről szóló útmutatót, hamar rájössz, hogy a látszat csal, hisz az Élő Rulett szabályai egyáltalán nem bonyolultak. A játékban te szabod meg, hogy mekkora kockázatot kívánsz vállalni, ennek függvényében pedig választhatsz, hogy megteszed az igazán nagy téteket, vagy inkább maradsz a biztonságos 1:1 téteknél.

Az Online Élő Kaszinó felületén számos különböző fajtájú rulett közül válogathatsz. A fő szabályok azonban az összes játékban ugyanazok maradnak. A rulett játék megkezdéséhez első lépésként meg kell tenned a tétedet vagy a tétjeidet. A tét megtételénél jó pár lehetőség közül választhatsz. Az általad preferált rulett játék függvényében fogadhatsz csupán közvetlenül egy számra (straight up tét), pirosra vagy feketére, párosra vagy páratlanra, alacsony vagy magas számra, sávra, oszlopra vagy tucatra, továbbá a 0-ra és a 00-ra is. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy kör alatt több tétet is megtégy. Az itt felsoroltak elsőre talán túlságosan sok információnak tűnhetnek, azonban ahogyan haladunk előre az útmutatóban, idővel mind értelmet nyernek majd.

Mivel a játék Franciaországból ered, a dealerek által használt alap kifejezések is franciául vannak. A hagyományőrző helyeken még most is hallható a “rien ne va plus” kifejezés, ami annyit tesz: “nincs több tét”. Ha ez idő alatt nem sikerült elhelyezni a téteket az asztalon, akkor meg kell várni a következő kört. A játék a “tegyék meg tétjeiket” felhívással indul, majd a dealer elgurítja a golyót a kerék forgásával ellentétes irányban. Amikor a golyó megállapodik az egyik, számmal ellátott mezőben, a kör véget ér. A hagyományos rulett keréken 37 szám található 0-tól 36-ig. Az európai és francia változatban 18 piros és 18 fekete szám található, valamint a zöld nulla. Lehetőség van szám csoportokra is fogadni, ami növeli a nyerési esélyt, de éppen ezért kisebb szorzók is társulnak hozzá.

Élő Rulett Más Játékosokkal

Az élő online kaszinók látogatásakor különböző rulett variációkkal találkozhatunk, felsorolásunkban megtalálhatók a leggyakoribbak:

⇒ Európai rulett – a hagyományos és legrégebbi verzió, 37 számmal, 18 piros, 18 fekete és a 0 zöld színnel.

⇒ Amerikai rulett – az amerikai szárazföldi kaszinók hozták divatba ezt a dupla nullával ellátott újított verziót, amely a háznak nagyobb hasznot biztosít.

⇒ Francia rulett – a szabályok az európai ruletthez hasonlók. Az egyik különbség, hogy a játékosok a kerék egyes területeire is fogadhatnak, a másik pedig, hogy 0 nyerőszám ellenében a külső tétek (Even Chances) felezésre kerülnek.

⇒ Mini rulett – ez egy leegyszerűsített rulett fajta mindössze 12 számmal. Az élő kaszinók gyakran rendelkeznek extra verziókkal, mint például rulett nulla nélkül vagy több golyóval. Egyes online kaszinókban ingyen gurításra is van lehetőség. A rulett, mint az egyik legrégebbi játék, kiemelt helyet foglal el az élő kaszinók világában. Érdemes megjegyezni, hogy az európai rulett kitalálója Monacóban nyitotta meg az első kaszinót.

UNIBET ONLINE KASZINÓ

ᐅ Legjobb Online Kaszinó
ᐅ Összes játék: 1200+
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Hüségprogram, VIP program
ᐅ Minden hétfon 50 ingyenes pörgetés
ᐅ Kaszinó akár menet közben is az Unibet alkalmazással
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 60.000Ft + 60 Ingyenes pörgetések

CASINIA ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 800+
ᐅ Hüségprogram, VIP program
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Támogatás: Live Chat, Phone
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 150.000Ft + 200 Ingyenes pörgetések

PLAYAMO ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 900+
ᐅ Változatos, izgalmas játékok
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ 24 órás ügyfélszolgálat
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 105.000Ft + 150 Ingyenes pörgetések

CADABRUS ONLINE KASZINÓ

ᐅ Összes játék: 800+
ᐅ Az egyik legjobb magyarítás a piacon
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ 2Gyors és áttekinthető regisztráció
ᐅ Játssz itt: Computer, iPhone, Android
ᐅ Választható üdvözlőbónusz
ᐅ Élő kaszinójátékok
ᐅ Üdvözlő bónusz 100% akár 150.000Ft + 200 Ingyenes pörgetések

Hogyan fogadj?

A rulett szabályok összesen három fajta téttípust ismernek. A belső tétek (inside bets) azok, amelyek a pálya belső részére tehetők meg (a számokra). A külső tétek (outside bets) ezzel szemben a számok bal oldalán találhatók. A harmadik opció a versenypálya, mely mindazok számára ideális, akik a szériákra kívánnak – az előbbi kettőnél speciálisabb – téteket tenni.

Belső tétek: A belső tétek, mint azt nevük is sugallja, a rulett asztal belső részére tehetők meg, a számokra, 0-tól egészen 36-ig. A rulett játék öt fajta belső tétet ismer, melyek a Straight up, a Split, a Street, a Corner és a Line.

Egy szám (straight up): Ennél a típusnál a játékos a tétet egyetlen számra teszi meg. Nincs más dolgod, mint az általad választott számra helyezni a zsetont, és várni a nyereményeket. Lévén, hogy ez egy igen kockázatos tét, magas kifizetést remélhetsz belőle, így akár 35-szörös is lehet a nyereményed értéke. Ne feledd, hogy az esélyeid növelése érdekében egy kör alatt akár több straight up tétet is megtehetsz.

Megosztva (split): Ennél a típusnál a játékos két szomszédos számra teszi meg a tétet (akár vízszintesen, akár függőlegesen), a tét megtételéhez pedig a zsetont a két számot elválasztó vonalra kell lehelyezni. Példának okáért, ha az 1-es és a 2-es számra teszel tétet, akkor a zsetont az e két szám között húzódó vonalra kell helyezned. A split tét nyereményaránya 17:1, amennyiben eltalálod a két szám egyikét.

Sor (street): Ennél a típusnál a játékos három, egy vízszintes vonalon elhelyezkedő számból álló sorra teszi meg a tétet. A tét megtételéhez a zsetont a kiválasztott három számot tartalmazó sor mellé, a rulett asztal bal külső vonalára kell helyezni. A street fogadás jövedelmező kifizetéssel kecsegtet, hisz a nyerményarány 11:1.

Sarok (corner): Ennél a típusnál a tétet négy olyan számra kell megtenni, melyek egy négyzetet formálnak. A tét megtételéhez a zsetont oda kell helyezni, ahol a négy számot összekötő vonalak keresztezik egymást. A corner tét esetében a nyereményarány 8:1, a kifizetés pedig ennek fényében alakul.

Két sor (line): Ennél a típusnál a játékos egyszerre 6 szomszédos számra teszi meg a tétet. Amennyiben például az 1-től 6-ig terjedő számokra szeretnél fogadni, úgy a zsetont a rulett asztal szélére kell helyezned, a lehető legközelebb ahhoz a helyhez, ahol az 1-es és a 4-es számot elválasztó vonal metszi az asztal szélét. A line tét 5:1 kifizetést ígér.

Külső tétek: A külső tétek azokra a rubrikákra tehetők meg, melyek az 1-től 36-ig terjedő számokat tartalmazó belső mező körül helyezkednek el. A rulett játék öt külső tétet ismer, melyek a Column, a Dozen, a High or Low, a Red or Black és az Odd or Even.

Oszlop (column): Ennél a típusnál a játékos a három függőleges sáv (a bal, a jobb vagy a középső) valamelyikére teszi meg a tétet, azáltal, hogy a zsetont a választott sáv aljába helyezi, így 12 számra fogad egyszerre. Amennyiben megnyersz egy oszlop fogadást, úgy 2:1 kifizetés ütheti a markodat.

Tucat (dozen): Ennél a típusnál 12 számra fogadhatsz, melyek három egymást követő sávban helyezkednek el. Helyezd a zsetont a ’1st 12’, a ’2nd 12’ vagy a ’3rd 12’ mezők egyikére, és élvezd a 2:1-hez nyereményarány adta lehetőségeket.

Alacsony/Magas (high or low): Ennél a típusnál a magas számokra (19-36) vagy az alacsony számokra (1-18) teheted meg a tétet. A kifizetés itt 1:1-hez, így amennyiben nyersz, megduplázhatod a pénzedet.

Piros/Fekete (red or black): Ennél a típusnál a tétet a számok helyett egy színre teheted meg (a pirosra vagy a feketére). Az előző típushoz hasonlóan itt is 1:1 a kifizetési arány.

Páratlan/Páros (odd or even): Tedd meg a tétet a páros vagy a páratlan számokra, és élvezd az 1:1 nyereményarányt!

A versenypálya

A versenypálya elsősorban a tapasztaltabb játékosok közt népszerű. A versenypálya felépítése megegyezik a rulettkerék szerkezetével: a számok sorrendje ugyanaz, mint a keréken, melynek köszönhetően pedig meglehetősen könnyen tehető fogadás az egyes szériákra. A rulettben a szekció (vagy rész) kifejezés az egymás mellett helyet foglaló számok egy szériáját takarja. Összesen négy körcikket különböztetünk meg. Ezek a Tiers du cylindre (kis széria), a Voisins du zero (nagy széria), a Zero Spiel és az Orphelins (árvák). Légy óvatos a szériákkal, hisz az egyes számoknál ezek nem a már megszokott kifizetést ígérik.

Tiers du cylindre (kis széria): Ez a körcikk 27-től a 33-ig terjed. Amennyiben ebben a szériában játszol, úgy hat zsetont kell 12 szám között felosztanod. Alapesetben hat megosztott (split) tétet játszol meg, a zsetonjaidat pedig az 5/8, a 10/11, a 13/16, a 23/24, a 27/30 és a 33/36 számok közé kerülhetnek a tablón.

Voisins du Zero (nagy széria): Ez a legnagyobb széria, mely 9 zsetonnal összesen 17 számot fed le. A széria a 22-es számmal kezdődik, és egészen a 25-ösig terjed. A zsetonokat a következő módon helyezheted el: kettőt a 0/2/3 sarkára; a 4/7, a 12/15, a 18/21, a 19/22 és a 32/35 számok közé, valamint további kettőt a 25/26/28/29 számok sarkára.

Zero Spiel széria: Ebbe a szériába a 0 körüli számok tartoznak, maga a széria pedig a Voisins du zero szérián belül helyezkedik el. Ennek köszönhetően amennyiben a Zero Spiel egy száma kerül kigurításra, úgy a Voisins du zero szériában is győzelmet aratsz. A széria 7 számot tartalmaz, 12-től 15-ig. A szériában négy zseton játszható ki, melyeket a 0/3, a 12/15, a 32/35 számok közé, valamint a 28-as számra lehet lehelyezni.

Orphelins (árvák) széria: Ez a széria két részre van osztva a rulettkeréken: az egyik része 17-től 6-ig, a másik pedig 1-től 9-ig terjed. A széria öt zsetonnal összesen nyolc számot fed le. A szériában egy zseton kerül az 1-esre, a többi zseton pedig a 6/9, a 14/17, a 17/20 és a 31/34 számok közé.

UNIBET: Legjobb Online Kaszinó

Az 1999-ben alapított Unibet kaszinó az egyik legrégebbi online kaszinó. Számos új online kaszinó mellett, amelyet az elmúlt években hoztak létre, az Unibet megmutatta, hogy képes kiállni az idő próbáját, a szoftverfejlesztésekkel és a technológiai fejlesztésekkel szemben, hogy a kaszinójátékok széles választékát nyújtsa. Hosszú története több mint 20 éve kezdődött, és csak az elmúlt három évben több mint tíz különböző díjat nyert a fogadási szolgáltatásai és kaszinójátékai által.

A máltai székhelyű online kaszinó honlapja több mint 20 éve indult el, de a játékmenet során a modern közeg és az előre gondolkodó dizájn abszolút friss érzést nyújt. A legfrissebb és legnépszerűbb slot nyeremények az Unibet kaszinóban találhatók, köszönhetően az összes iparág vezető szolgáltatójával való együttműködésnek. Az Unibet kaszinó az elit internetes kaszinók világába, és azt tervezik, hogy ez továbbra sem fog változni.

Rulett Konkluzió

A Rulett Mindenki Számára Megfelelő Választás? Az online rulett az egyik legnépszerűbb játék a kaszinókban. Számtalan válfaja létezik és sokféle bónusz és különleges ajánlat társul hozzá. Habár az eredmény szempontjából sokkal inkább a véletlenen alapszik, mint a többi játék, mégis rengeteg játékos választja a rulettet az élő kaszinókban. Ha inkább a tiszta szerencsén alapuló játékokat kedveli, akkor a rulett tökéletes választás az Ön számára. De ha jobban kedveli a stratégiai és ügyességi játékokat, akkor a blackjack vagy a póker megfelelőbb választás lehet.

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

100% AKÁR 60.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 105.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 150.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

TOP FOGADÁSI OLDALAK

foci fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz

BET365 BÓNUSZ

100% AKÁR 15.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

22BET BÓNUSZ

100% AKÁR 35.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

CAMPOBET BÓNUSZ

120% AKÁR 50.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

RABONA BÓNUSZ

120% AKÁR 35.000FT!

T&Cs apply, 18+

tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód

UNIBET BÓNUSZ

100% AKÁR 20.000FT!

T&Cs apply, 18+

SPORTOK

SPORTFOGADÁS BÓNUSZ

 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Bet365 Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Unibet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Campobet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  22bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  18bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Betinia Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Rabona Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Zulabet Bónuszkód
  EXKLUZÍV
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  20Bet Bónuszkód
 • tenisz fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz, kézilabda fogadás, foci fogadás, kosárlabda Fogadás, Lóverseny fogadás, Darts fogadás, NFL fogadás, Ökölvívás fogadás, MotoGP fogadás, Ázsiai hendikep fogadás, bet365Bet365 Bónuszkód, Unibet Bónuszkód, 18bet Bónuszkód, Campobet Bónuszkód, Rabona Bónuszkód, Librabet Bónuszkód, 22bet Bónuszkód, 20bet Bónuszkód
  Librabet Bónuszkód
  EXKLUZÍV