foci fogadás, online sportfogadás, fogadási oldalak, sportfogadás bónusz

Snake Arena Demo (Játssz Ingyen)

Snake Arena

SoftwareRelax Gaming
RTP  96,25
Vonalak 30
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia MID-HIGH
Min. Tét 0.10€
Max.Tét 100€

Snake Arena

Baj van! A kígyók kiszöktek a ketrecükből, és most az egész arénát ellepik! Vágj bele a Relax Gaming által fejlesztett online kaszinó játék izgalmakkal teli játékmeneteibe, és gyűjtsd össze a nagyszerű kincseket, mielőtt a kígyók elemésztik azokat!

Snake Arena online nyerőgép – A játék bónuszai, funkciók

A kígyók elárasztották a kastélyt, azonban még mindig van időd, hogy megmentsd a lovagokat és a csecsebecséiket. A Snake Arena online kaszinó játék lenyűgöző grafikákkal és élvezetes zenei aláfestéssel vár. Pörgesd meg az 5×5-ös tárcsaszettet, és gyűjtsd be az olyan értékes ikonokat, mint az ezüst érme vagy az arany korona. Ha kellően szerencsés vagy, és 5 koronát pörgetsz ki egy nyerővonal mentén, a téted 20-szorosával térhetsz haza. A nyerőgép 30 nyerővonalat kínál a nyerésre, melyek mindegyike balról jobbra halad. Ne téveszd szem elől a lovag ikonokat és a kígyó bármely részét ábrázoló szimbólumokat sem, hiszen ezek a játék Wild ikonjai, melyek bármely más szimbólumot helyettesítve fergeteges nyereményekhez juttathatnak.

A Snake Arena online nyerőgép egyik legnagyszerűbb funkcióját a SNAKE ARENA INGYENES PÖRGETÉSEK jelentik. Ez a bónusz akkor aktiválódik, ha a kígyó feje és a lovag ikonok egyszerre landolnak a tárcsákon. A feladatod itt nem más, mint segíteni a kígyót abban, hogy megegye a lovagot. Minden pörgetés előtt a kígyó közelebb mozdul a lovaghoz, ha pedig eléri, megeszi, és a teljes hosszára megnő. Ha a kígyó eléri a teljes méretét, a funkció véget ér. Érd el, hogy a kígyó a 2. és az 5. tárcsák közti összes helyet betöltse, és vidd haza a téted 1000-szeresét! A kaszinó játék Wild Chase funkcióval is vár, melyben az 1. és az 5. tárcsák egésze Wild ikonnal terül be.

Felkészültés arra, hogy begyűjtsd a Snake Arena kaszinó játék kincseit? Akkor pörgess még ma!