Starburst Demo (Játssz Ingyen)

Starburst Demo

SoftwareNetEnt
RTP  96,01
Vonalak 10
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia LOW-MED
Min. Tét 10€
Max.Tét 100€

Starburst Demo

A Starburst egy 10 nyerővonalas és 5 tárcsás nyerőgép, melynél akár 50.000 érmét is nyerhetünk! A játék célja, hogy a nyerővonalak valamelyikére, a balszélső tárcsától kezdődően, azonos szimbólumokat pörgessünk ki. A vonalak száma módosítható, mint ahogy a tét nagysága is.

A Starburst játék emblémája lesz az, amely végig ingyenes pörgetéseket nyújt majd. A 80-as éveket idéző neon színekkel és a szuper bónuszokkal a Starburts garantálja a jó nyereményeket, és a kiváló játékélményt. Ha szerinted ez a játék csalódást okozna egyszerűsége által, akkor bizony tévedsz kedves játékos. Amellett, hogy ez a játék mindenki számára, minden platformon elérhető, kiemelkedő grafikával érdekes elemekkel és izgalmas funkciókkal rendelkezik.

Hogy meghozza a kedved, a NetEnt két-irányú győzelmi úttal ruházta fel ezt a nyerőgépet, ami azt jelenti, hogy a jutalmak és a bónuszok gyakorisága, valamint 10 fizetős sor hozza létre a Starburst játékot, ami e köré összpontosul. A fogadások 0,10-100-ig terjednek pörgetésenként és 50 000 vaskos érme vár rád, hogy végre zsebre tedd. Ebben a játékban is felfedezhetőek az alap funkciók, például az ingyenes pörgetések az automatikus pörgetések, amik tökéletesek egy mozgalmas hétfő reggelen, és a rengeteg választási lehetőség a részünkről. Abban az esetben, ha tetszik a játék, de zavarnak a háttérzajok, nem kell aggódnod, mert a játékban te magad szabhatod meg a háttérzajokat.

A képernyő fennmaradó része tájékoztatást nyújt a kosárlabda-összecsapásról, a szerencsejátékról és a nyereményről, emlékeztetve téged arra, hogy az 50 000 érme nem elérhetetlen és arra vár, hogy te megszerezd. A játékban megjelenő wild szimbólum segít nyerő kombinációk létrehozásában. Ez az attribútum a három orsóra fog kiterjedni, segítve azt a folyamatot, hogy egy egész orsót elfoglaljanak, és te végre elkezdhesd a bónusz funkciót.

Az újra pörgetés funkció is elérhető ezen a játékgépen, és a wild újra pörgetés funkció akár három kör erejéig is megemelheti a wild szimbólumok számát a játék felületen. Az 1980-as évek Starburst ingyenes nyerőgépe egy olyan játék, amely számos jutalommal rendelkezik. 96% -os RTP százalékkal kiváló játék. Mindenkinek ajánlanám.