Wheel Of Wishes Demo (Játssz Ingyen)

Wheel Of Wishes

SoftwareMicrogaming
RTP  93,34
Vonalak 10
Bonus feature Igen
Ingyen pörgetések Igen
Variancia MED-HIGH
Min. Tét 0.01€
Max.Tét 25€

Wheel Of Wishes

Készen állsz arra, hogy akár több millió forintot nyerj, miközben a Wheel of Wishes játékát játszod? Az MG játéka köztudottan a világ egyik legnagyobb jackpotjával rendelkezik. A WOWpot egyébként is híres arról, hogy több millió forintot kínál az online nyerőgépeket használóknak. A Wheel of Wishes azonban ennél is többel szolgál: trendi zenével és magával ragadó játékmenettel várja a játékosokat.

Wheel of Whishes nyerőgép – Előnyök és bónuszok 

A Wheel of Wishes egy egyszerű nyerőgép, öt tárcsával és három sorral. Ez tíz nyerővonalat tesz lehetővé, melyek közül bármelyik aktiválódhat egy pillanat alatt. A szimbólumok között találunk klasszikus kártya motívumokat, mint a szív vagy a gyémánt, de vannak kincsesbányák és történelmi amulettek is.
A Wheel of Wishes nagy vonzereje természetesen a WOWpot. A jackpot kényelmes 2 fontnál indul, és bármikor elnyerhető. Van Major, Minor és Mini jackpot is, amelyeket viszont rövid időn belül kell begyűjtenünk.

Wild szimbólumokat is találunk, melyek a tárcsákat átalakítva járulhatnak hozzá a nyereményünkhöz. Sőt, a Power Mode, mely tízszeresére növeli a tétet, bármikor aktiválható. A Power Spins maga is bármikor kiváltható, ha bármelyik két Scattert begyűjtjük, egy teljes bónusz kerék pedig a Wheel of Wishes jackpot bónuszt hozza el, ahol a jackpot nyeremény már garantált.

Végül pedig, ha szeretsz gyorsan fogadni, bátran kattints a Quick Spin gombra.