Wild Chapo Demo (Játssz Ingyen)

Wild Chapo

SoftwareRelax Gaming
RTP  96,36
Vonalak 15
Bonus feature –
Ingyen pörgetések Igen
Variancia MID-HIGH
Min. Tét 0.20€
Max.Tét 100€

Wild Chapo

Légy részese egy fergeteges kalandnak, és gyűjtsd be Mexikó kincseit! A Relax Gaming által fejlesztett Wild Chapo online nyerőgép sivatagos tájakra kalauzol, az izgalmakkal teli utazás során pedig pörgős játékmenetekben zsebelheted be a nyerőgép értékesebbnél értékesebb kincseit. Csodáld meg a játék lenyűgöző grafikáit és kidolgozott animációit, és a lélegzetelállító képi világban gyönyörködve add át magadat az igazi mexikói életérzésnek!

Wild Chapo online nyerőgép – Így játssz vele!

Az online kaszinó játék szimbólumai 5 tárcsán és 3 sorban helyezkednek el, a nyereményeket pedig 15 nyerővonal mentén zsebelheted be. Valamennyi nyerővonal a bal szélső tárcsáról indul és balról jobbra halad, a győzelemhez pedig ugyanolyan szimbólumokat kell a szomszédos tárcsákra kipörgetned. A nyereményed összege a nyerővonalat alkotó szimbólumok számától és értékétől függ. A négy kártyaszínt ábrázoló színes ikonok a nyerőgép alapszimbólumai, értük jár a legkisebb kifizetés. A kutya, a szamár és a bagoly karakterei már jóval értékesebb nyereményeket hozhatnak, a kolosszális kifizetések azonban a játék főhősével gyűjthetők be. A Wild szimbólum a fergeteges nyereményeken túl bármely más szimbólumot is helyettesíteni képes, nagyban megnövelve ezáltal a nyerővonalak teljesítésének esélyét.

Az online kaszinó játék számos bónusz funkcióit is tartogat számodra, melyek közt Növekvő Wild szimbólumokat, Ingyenes Pörgetéseket és Újrapörgetéseket találhatunk. Az Ingyenes Pörgetések bónusz funkció 3 vagy több Bónusz szimbólummal aktiválható. 3 ilyen ikon 7, 4 ikon 9, 5 ikon pedig 11 pörgetést ér. A funkció alatt landoló minden 3 Bónusz szimbólum után 3 extra pörgetés üti a markodat. A Bónusz ikonok az Ingyenes Pörgetések funkció végéig gyűlnek és tárolásra kerülnek, hogy a funkció végén Wild ikonokká alakulva nagyszerű nyereményekkel jutalmazhassanak meg! Az online nyerőgép Újrapörgetések funkciója 2 Bónusz szimbólummal váltható ki, melyeknek egy pörgetés alatt kell a tárcsákon landolnia. Ekkor a két Bónusz ikon Tapadós Wild szimbólummá alakul, és a tárcsák újra megpördülnek. A TNT a játék Növekvő Wild szimbóluma. Amint egy ilyen ikon landol a tárcsákon, megnő, és további Wild szimbólumokat juttat a játékmezőre. Használd ki a kaszinó játék fergeteges bónuszait, és vidd haza a tétednek akár a 10.000-szeresét!

A játék egyes bónusz funkcióiról, a játékszabályokról, valamint a szimbólumokért járó kifizetésekről a nyerőgép nyereménytáblájában olvashatsz bővebben, javasoljuk ennek áttanulmányozását!

A játékhoz először jelentkezz be Unibet felhasználói fiókodba, vagy amennyiben még nem vagy tag, nyiss egy új regisztrációt. Ezek után tölts pénzt az egyenlegedre, tedd meg a tétet, és az indítógombra kattintva hozd pörgésbe a tárcsákat. Az Unibetnél arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a játékot minden kockázat nélkül kipróbálhasd. Ehhez válaszd a játékpénz módot, és ismerkedj meg a játék működésével, még mielőtt élesben pörgetnél!

Wild Chapo kaszinó játék – Élvezd az Unibet App előnyeit!

Töltsd le az Unibet Kaszinó Applikációját és játssz kedvenc játékaiddal bárhol és bármikor! Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon vagy tablet, és máris pörgetheted az online nyerőgépek szerencsehozó tárcsáit. Sőt mi több, az alkalmazással hozzáférhetsz a teljes felhasználói fiókodhoz, begyűjtheted a nyereményeket, pénzt fizethetsz be a számládra, illetve különböző versenyeken is indulhatsz, mindezt Unibet Kaszinó jóvoltából!

Jó játékot és sok szerencsét kíván az Unibet csapata!